报名
坐标您当前所在位置: 首页> 考试科目 > 英语(二) > 历年真题> 2016年04自学考试00015《英语(二)》真题(答案)

2016年04自学考试00015《英语(二)》真题(答案)

  来源 : ligang    湖北自考教育网 : http://www.hbzkjy.com   

1.【答案】B

【解析】文章前两句“A new study shows that gentle and quiet kids in middle school will grow up to rule. Or, at least, they'll live healthier and more productive lives than the "cool" kids will.”表明 Gentle kids 活得更健康,选 B。

2.【答案】A

【解析】The study looked at 13-year-olds who acted old for their age by having "cool" behavior, such as early romantic relationships. They were seen as "cool" and popular kids.可知答案为 A。

3.【答案】A

【解析】The study looked at 13-year-olds who acted old for their age by having "cool" behavior, such as early romantic relationships. They were seen as "cool" and popular kids.可知答案为 A。

4.【答案】B

【解析】They had a 45 percent greater rate of problems due to drugs and alcohol.They also had a 22 percent greater rate of criminal behavior,选 B。

5.【答案】B

【解析】Instead, they were thought to be less socially skilled by their peers. Besides, the average "cool" kids, by age 22, did more poorly than the average kids in the study.表明所谓的"cool" kids 在生活技能和学习研究上都比其他人差,选 B。

6.【答案】C

【解析】文章并未提及,选 C。

7.【答案】A

【解析】第二段第一句“The study followed 86 male and 98 female middle school students for a 10-year period.”表现这项研究持续了 10 年,选 A。

8.【答案】C

【解析】文章并未提及,选 C。

9.【答案】A

【解析】Researchers said that parents shouldn't worry too much if their kids don't seem that popular.表明父母并不因这些孩子的因为而感到着急,选 A。

10.【答案】B

【解析】由文章最后一句可知答案选 B。

11.【答案】B

【解析】由第二段第一句“There were places where travelers could eat centuries before that. The countryside was full of inns that would serve food.”可知答案为 B。

12.【答案】A

【解析】有第二段最后一句 But there was nothing that could be called a "restaurant".和第三段 A Frenchman changed that. In 1765, he opened a place in Paris that sold

soups.表明一位法国人开了第一间餐馆买汤。答案为 A。

13.【答案】D

【解析】restorative 表示滋补的,可恢复健康的。若不知其意,由 Soups were considered "restorative", so he called them "restaurants". Finally, people started buying his soups even when not ill.这一句中最后“即使当没有生病的时候”也可以说明当时汤被认为是健康的,选 D。

14.【答案】D

【解析】Then, restaurants in Paris began to serve food other than soups. In the 1780s,menus started to appear.在 18 世纪 80 年代,菜单出现了,是在巴黎的餐馆。答案选 D。

15.【答案】C

【解析】整篇文章都是在介绍 Restaurant 如果出现并且发展的,所以答案选 C。

16.【答案】E

【解析】由 Keep on practicing and developing your skills.可知要持续锻炼和提高技能,选 E。

17.【答案】B

【解析】由第一句 Be familiar with your speech materials.可知答案选 B。

18.【答案】A

【解析】由 If you're excited and enthusiastic, your audience will be, too.可知答案选 A。

19.【答案】C

【解析】由 Look into their eyes. It helps prevent you from staring off into the distance or reading from notes.可是答案选 C。

20.【答案】F

【解析】由 Looking great doesn't mean wearing new clothes. It means wearing clothes and shoes you feel comfortable and appropriate to the setting.可知答案为 F。

21.【答案】D

【解析】由第一段 Start with smaller groups and get as much feedback as you can. Keep on practicing and developing your skills.可知答案选 D。

22.【答案】A

【解析】由 That doesn't mean memorizing your speech, which can lack enthusiasm and naturalness.可知答案选 A。

23.【答案】C

【解析】第 3 段 Use hand gestures. When appropriate, smile, smile, smile.前面 An enthusiastic audience can add even more energy to you.表明答案选 C。

24.【答案】E

【解析】由第 4 段 Look into their eyes. It helps prevent you from staring off into the distance or reading from notes.可知答案选 E。

25.【答案】B

【解析】由最后一段 Looking great doesn't mean wearing new clothes. It means wearing clothes and shoes you feel comfortable and appropriate to the setting.可知答案选 B。

26.【答案】E

【解析】“inactive”松弛的。26 后面用了两个 if 形成了本段的比较,所以 26 题的一句话也应该涉及两种。选 E。

27.【答案】D

【解析】由 27 题后面“It can slso…”可知答案选 D。

28.【答案】F

【解析】本段讲到了运动和身体的为问题,F 选项符合。

29.【答案】A

【解析】后面提到了做很多种项目会比每天慢跑更有趣味可知 30 题内容应该和运动种类有关,故选 A。

30.【答案】B

【解析】后面“Some skills will improve…”可知答案选 B。

31.【答案】C

【解析】eventually,最终。但是我最终认识到了一件事情的失败不意味着每件事情的失败。这里面只有 C 放里面语义相通。

32.【答案】E

【解析】事实上,失败也是成长中_____的一部分。由语义构成看,necessary 必要的,必需的更符合语义。

33.【答案】A

【解析】生活充满了磨难与_____。这些选项中唯有error 错误可以语义相符,选 A。

34.【答案】J

【解析】为了走向_____的道路,词句填 success 更符合语义,选 J。

35.【答案】H

【解析】由后面“fail forward”可知这里选 H。

36.【答案】B

【解析】这里根据句义结构应该选填一个动词,故在 B、L 中选择。显然 B.use 填入更符合语义,选 B。

37.【答案】K

【解析】One of the greatest problems,最大的问题之一,选 K。

38.【答案】F

【解析】根据句意,F 为最合适的选项。isolated situation 孤立的情况。

39.【答案】I

【解析】选项中只有 G、I 两个选项可以做句首。若用 G,则后面需要继续有排序,但是后面并没有,故选 I。

40.【答案】L

【解析】一个成功的棒球运动员不会视一次他犯过的错误就想到失败。答案选 L。

41.【答案】famous

【解析】a_____essay 中应填入形容词,famous。

42.【答案】ability

【解析】这里应填入名词,ability。

43.【答案】terms

【解析】前有 many 填复数,terms。

44.【答案】demonstrated

【解析】be demonstrated 表被动。

45.【答案】named

【解析】named 叫做表被动。

46.【答案】extremely

【解析】这里应填入副词,extremely。

47.【答案】finding

【解析】insist on doing,坚持做,填 finding.

48.【答案】sat

【解析】后面 there was 表明词句语境是过去时,填 sat。

49.【答案】uneasy

【解析】resent 表示怨恨。我们认识她可能会怨恨我们表演太开心且忽视了她在现场,可知她很难保持沉默,故填 uneasy。

50.【答案】presence

【解析】从句中判断此处填名词的含义是现场,存在,故填 presence。

51.【答案】With the development of The Times, our life is getting better and better, but also more and more quickly, watching movies is an amazing activity to relax for many people nowadays. After a hard-working day, what can be more satisfying than watching films and concentrating with amusement on the plots?In the cinema many benefits, the first a larger screen, stereo equipment,audio-visual effects great can better appreciate the movie, is also a kind of happy experience. The second many people sitting in a movie very enjoy together have atmosphere. The third can support film career.Watching movies at home also has a lot of advantages, the first good movie categories many. The second way to save time, can do more things. The third economic cheap, can and family together go to the movie.I like seeing films, too. Although I have many film DVDs at home, I still prefer watching films at cinemas. One of the biggest factors that make me feel like watching films at cinemas is the bigger screen and realer sound I can enjoy there. A second factor that makes me attached to cinemas is that I can take this as an opportunity to go out and get out of the confine of my house. In my opinion, in the cinema at home than see a movie.

湖北自考报名方式:

①.直接来办公室咨询、报名。报名时带好第二代身份证原件、蓝底2寸相片4张。(专升本应提供大专毕业证复印件)

②.学生选择网上或电话微信报名(13317512746),再在指定时间内来校报到入学。

③.业余学生准备好个人资料和注册报考费,直接过来办公室现场报名。

④.电话咨询:13317512746

⑤.QQ微信咨询:点击这里给我发消息点击这里给我发消息 QQ:272223086 手机/微信:13317512746

⑥.湖北自学考试在线报名: 点击进入网上报名系统》》

声明:
(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。
  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:386802031@qq.com
  • 商务合作:18062016112
微信
微信